Dat wordt een drukke zondag. Voor wie de vorige berichten heeft gemist: komende zondag ben ik te vinden op het 1Ander Festival in Schijndel. Als hoofsponsor mag ik Bureau Fier daar presenteren. Dat betekent vooral dat ik vanaf twee uur paraat sta voor vragen van jongeren of hun ouders of studie- of beroepskeuze. Gratis.

Afgelopen woensdag publiceerde Mooi Schijndel Krant al over mijn sponsoring. Een leuk stukje, vind ikzelf. Geen interview met mij, maar met een moeder en dochter die ik mocht begeleiden. Lees maar.

Ik ben er zondag dus van twee uur en blijf in mijn tent tot ongeveer elf uur. Je vindt me op, wat de organisatie van het festival noemt, de Eldeboulevard. Die ik stiekem Fierboulevard noem. Je bent immers niet voor niets hoofdsponsor. De boulevard begint direct achter de ingang van het festival aan het Kloosterpark.