Waar jongeren en vaak ook hun ouders zijn, daar wil Bureau Fier voor studie- en beroepskeuze bij zijn. En als het even kan in Schijndel of omgeving, want dat dorp is nu eenmaal de thuishaven van het bureau voor school- en studieadvies. Mirjam van Esch van het bureau hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze de kans kreeg om hoofdsponsor van het 1Anderfestival te worden.

Het festival wordt gehouden op 6 en 7 juni in het Kloosterpark in Schijndel en staat voor alles waar het bureau ook graag voor staat. Tolerantie, duurzaamheid en vrijheid – daar gaat het over op het festival. En dat gebeurt op een manier die hartstikke gezellig is. Veel muziek en lekkere hapjes uit alle windstreken. Wij houden ook van gezelligheid, dus dat komt goed uit.

Fiere 1Ander Aanbieding

Bureau Fier voor studie- en beroepskeuze is tijdens het festival met een eigen tent aanwezig en heeft voor bezoekers een ‘fiere 1Ander Aanbieding’. Wie gratis advies wil over de keuze van een school, studie of beroep: kom vooral binnenwandelen. Die uitnodiging is vanzelfsprekend gericht aan jongeren, maar ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom.

Voor een advies dat dieper gaat dan zo’n onvoorbereid gesprek, maakt ze graag een vervolgafspraak. In dat vervolgtraject, waar vanzelfsprekend wel kosten aan verbonden zijn, neemt ze als het wenselijk is ook een test af.
Hou voor de tijdstippen van de spreekuren deze site en Twitter in de gaten (@MirjamvanEsch).